L'Hora del Codi

L’Hora del Codi 2021

Inici » Actualitat » L’Hora del Codi 2021

L’Hora del Codi 2021

L'Hora del Codi

L’Hora del Codi es duu a terme cada any durant la Computer Science Education Week (Setmana de l’Educació en Ciències de la Computació) que enguany se celebra del 6 al 12 de desembre.

És una iniciativa de l’entitat sense afany de lucre Code.org que pretén promoure l’alfabetització digital entre infants i joves.

Durant la setmana de L’Hora del Codi milers d’escoles, instituts, esplais i altres entitats organitzen tallers i activitats per a infants i joves a tot el món. Aquest 2021 ja hi ha 85.700 activitats enregistrades de 180 països diferents.

Des del Centre d’Estudis Montseny, com fem fa anys, participem i contribuïm a aquesta gran campanya d’alfabetització digital. Pensem que aprendre a programar és bàsic per a desenvolupar la creativitat, el pensament computacional, el pensament crític, la capacitat de resoldre problemes complexos, la capacitat d’innovació i adaptació i per a contribuir a transformar el món que ens envolta.

Aquest any participem amb les següents activitats:

4t Primària

Ball

L’alumnat de 4t de Primària farà la seva primera hora del codi codificant una festa de ball per compartir amb famílies i amistats. Amb Katy Perry, Shawn Mendes, Lil Nas X, Panic! A The Disco, Jonas Brothers i molts més!

5è Primària

Simulador

L’alumnat de 5è de Primària escriurà codi per crear i executar la seva pròpia simulació d’un brot de virus a Monster Town. Aprendran a codificar i a fer prediccions sobre què passarà amb la població de Monster Town.

6è Primària

Minecraft

L’alumnat de 6è de Primària aprendrà conceptes bàsics de codificació per corregir uns contratemps misteriosos que hem descobert al llarg de la història! Viatjaran en el temps per salvar el futur amb Minecraft: Education Edition!

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt