Contacte

Inici » Contacte

Hola!

Amb aquest formulari podràs contactar amb un dels responsables del centre que et contestarà el més rapidament resovlent el teu duble, o passant el teu missatge al responsable indicat per a poder ajudar-te.

  Contacte
  Carrer de Pallars, 410
  Poblenou
  08019 Barcelona
  TEL. 93 307 28 57
  secretaria@cemontseny.cat

  Com arribar
  Tram Besòs. Parada Selva de Mar
  L4 Selva de Mar – L4 Maresme-Fòrum
  Bus, 7, 136, V31, V29, H14, H16

  CLAÙSULA INFORMATIVA

  Les dades de caràcter personal que consten al formulari seran tractades per CENTRE D’ESTUDIS MONTSENY, SCCL amb la finalitat de enregistrar i tramitar les consultes, demandes o sol·licituds que li dirigeixin els usuaris de la web.

  Les dades proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per la que s’han recavat i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d’aquestes finalitats i del tractament de les dades. Pot exercir en tot moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades i la limitació o oposició al seu tractament mitjançant un escrit dirigit al Carrer Pallars 410, 08019 (Barcelona), o per correu electrònic a: protecciodades@cemontseny.cat. També té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent. Per més informació por consultar la nostra Política de Privacitat.

  Scroll to Top