Serveis i instal·lacions

Inici » Serveis i instal·lacions

Serveis: una proposta global per a un projecte transversal

A més de les nostres activitats escolars, comptem amb tot un seguit de serveis i instal·lacions específiques. Des d’un Departament de psicopedagogia fins al menjador (amb cuina pròpia), passant pel servei d’acollida fora d’hores lectives i els Casals d’estiu.

Imatges del centre

LES INSTAL·LACIONS

L’escola gaudeix d’unes instal·lacions adaptades a les necessitats del nostre alumnat. L’edifici actual es va inaugurar el setembre de 2007 i està dissenyat tenint en compte la il·luminació i la ventilació natural.
Compta amb espais específics per al bon funcionament de les activitats i serveis que es desenvolupen amb l’objectiu de crear ambients confortables que fomentin l’interès per l’aprenentatge.
Les zones d’esbarjo són àmplies i compten amb diferents ambients i zones de joc.
Les instal·lacions esportives compten amb més de 3.000 m2, distribuïts en espais interiors i exteriors.

Els serveis

Els serveis que ofereix l’escola pretenen no només ajudar en la logística familiar, sinó que busquen ser un complement de qualitat de la part lectiva de l’escola i del seu dia a dia.

És el propi Centre qui organitza i programa aquests serveis en funció de les necessitats de l’alumnat i de les famílies.

La importància que tenen fa que es presti una atenció constant per tal de millorar la qualitat i esdevenir el complement necessari per a tots i totes.

Els serveis d’acollida, les aules d’estudi, la biblioteca, etc. estan coordinats per una persona responsable, que vetlla pel seu bon funcionament.

Menjador

El menjador de l’escola és una part fonamental en el nostre projecte, tenim unes instal·lacions que permeten l’elaboració diària dels àpats que són molt variats i segueixen les recomanacions de l’alimentació saludable de la Generalitat de Catalunya. Es revisen mensualment i s’ajusten en funció de les estacions de l’any.

Psicopedagogia

El Centre d’Estudis Montseny compta amb un servei propi de psicopedagogia, amb professionals específiques per a cada etapa, per a poder donar resposta a les necessitats d’atenció i diversitat del nostre alumnat, acompanyament a l’equip docent i orientació i assessorament a les famílies. Es treballa en comunicació constant amb els centres externs per tal de fer un treball global i consensuat amb el nostre alumnat.

Servei d’Acollida

L’escola dona resposta a les necessitats socials actuals oferint un servei d’acollida tant en horari de matí com de tarda. En horari de matí el servei obre les portes a les 7.30 h , i en horari de tarda el servei d’acollida està obert fins a les 19 h. Aquest s’organitza per edats i pretén ser un espai educatiu, lúdic i d’acompanyament a l’alumnat que en fa ús.

Biblioteca / Treball en Equip

L’escola disposa d’espai de Biblioteca, pensada per a la realització de treball individual, en un ambient de silenci i concentració, amb un ampli catàleg de material bibliogràfic i mediateca com a recurs de consulta per al nostre alumnat. Tanmateix, també disposa d’un Espai de Treball en Equip per a la realització de treballs en grup en el propi centre fora de l’horari escolar.

Viu l’estiu

En arribar l’estiu i finalitzar el curs escolar iniciem un dels moments més esperats per molts dels nostres infants i joves. El Centre d’estudis Montseny proposa diferents activitats orientades al lleure, a l’esport i a la formació realitzant diferents propostes, que són combinables entre elles.

  • Casal d’estiu d’Infantil 3 fins a 6è de primària
  • Casal de teatre
  • Casal de dansa
  • Campus de bàsquet des de 1r de primària fins a 2n de batxillerat
  • Estada a Anglaterra (juliol) per alumnes de 2n d’ESO fins a 2n de batxillerat (17 anys)
Més informació

Altres serveis

L’escola disposa a diversos serveis dirigits a la comunitat educativa, necessaris per al bon funcionament de l’escola i que estan dirigits per l’equip de gestió del centre.

  • Conferències i tallers per a pares i mares
  • Comissió d’Al·lèrgies
  • Gestió de la compra de llibres
  • Suport digital a les famílies

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt