Renovem espais a Infantil i cicle inicial de Primària

Inici » Actualitat » Renovem espais a Infantil i cicle inicial de Primària

Renovem espais a Infantil i cicle inicial de Primària

El Centre d’Estudis Montseny va iniciar un procés de renovació dels espais l’any 2017.

Des d’aleshores hem anat realitzant diferents actuacions en espais educatius de l’escola per tal de millorar l’estada del nostre alumnat en totes les etapes educatives. Alguns exemples d’aquestes actuacions son: L’EDULAB (espai tecnològic per l’alumnat de secundària), AULA NAU (espai tecnològic per l’alumnat de primària), el MINILAB (espai experimental per l’alumnat d’Infantil), el MENJADOR (renovació de l’espai per Primària i Secundària), PATI planta baixa (amb nous jocs i equipaments), i els desdoblaments de Primària.

Seguint aquesta línia estratègica, en el mesos de juliol i agost de 2021 s’han remodelat les aules d’Infantil i s’han actualitzat les aules de Cicle inicial de Primària.

FLEXIBILITAT, LLUM i EFICIÈNCIA ENERGÈTICA , ERGONOMIA, ACÚSTICA i EQUIPAMENTS

Les aules d’Educació Infantil i Cicle inicial de Primària s’han remodelat o actualitzat amb la intenció de crear espais més flexibles que s’adaptin a noves metodologies permetent crear diferents ambients dins d’un mateix espai en funció de l’activitat que es realitzi.

En les aules d’Infantil, el nou sistema d’ il·luminació està configurat per panels leds, amb regulació automàtica d’encesa i apagada i un nivell lumínic adequat per a cada moment del dia, ja que regula la seva intensitat en funció de la llum que rep de l’exterior.

A les aules d’Infantil i Primària s’ha canviat tot el mobiliari i s’ha dotat les aules amb cadires ergonòmiques i taules fixes i plegables per tal de poder adaptar l’espai a les diferents activitats. Nous espais d’emmagatzematge individual i col·lectiu per l’alumnat d’Infantil i col·lectiu a Cicle Inicial.

A Educació Infantil s’ha instal·lat un sostre perforat per reduir el soroll i millorar l’acústica de l’aula.

En qüestions d’equipament d’aula, s’han instal·lat noves pantalles tàctils a Cicle Inicial, INF 4 i INF 5. A INF 3 comparteixen una pantalla tàctil que permet treball en horitzontal. S’han canviat gran nombre de jocs i de joguines. S’han dotat les aules de nous espais d’exposició i d’ espais per ús individual de cada alumnes per poder desar les seves coses.

Més imatges

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt