L’alumnat de sisè es converteix en creadors/es digitals

Inici » Actualitat » L’alumnat de sisè es converteix en creadors/es digitals

L’alumnat de sisè es converteix en creadors/es digitals

Enguany, l’alumnat de sisè de primària ha participat en el concurs Webs al punt de la Fundació .Cat. Els objectius d’aquest projecte són fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i la normalització del català en l’entorn digital.

L’organització patrocina el domini i un hosting professional durant un any i l’alumnat decideix el nom i creen des de zero el seu lloc web. El tema dels llocs webs ha d’estar relacionat amb algun dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.


Elles i ells han triat temes com la diferència de gènere, persones amb discapacitats, refugiats, immigrants, emigrants, nens en risc de exclusió social o pobles indígenes.

Ara que ja estem en la fase en la qual el jurat està visitant els llocs webs i valorant el treball realitzat, és el moment de felicitar i reconèixer públicament el treball de tot l’alumnat de sisè.

Han creat llocs webs on expliquen el seu punt de vista sobre aquests temes tan importants i que formen part del seu creixement personal.


A més. en un any tan complicat com aquest, han demostrat una enorme capacitat per a passar de consumidors a creadors digitals. En molt poc temps de classe han anat interioritzant com funciona Internet, l’ús de recursos en la creació de webs amb WordPress i conceptes tan complicats i tan necessaris com entendre, respectar i promoure els drets d’autor d’imatges, textos, vídeos…

Us convidem a que visiteu els seus llocs webs i que ho continueu fent en un futur perquè elles i ells continuen treballant i millorant-los dia a dia.

Equal status
Home i dona
Stop disabilities discrimination
Info refugiats
Desigualtat zero
Immigrants Emigrants equality
Super herois de fronteres
Farts del risc social
Per cada refugiat un somriure
Viatges als pobles indígenes
Desigualtats PAD 2009
Pobles indígenes help

Com hem llegit en un comentari d’una de les pàgines, veure el resultat d’aquest projecte deixa encara més clar que el futur és esperançador.

NOTA: Aquesta notícia ha estat autoritzada per l’organització del concurs WAPPS

Algun dubte?

Contacta amb nosaltres

Scroll to Top