Subvencions per a infants/adolescents entre 6-17 anys per a la pràctica d’activitats extraescolars esportives i culturals

Inici » Actualitat » Subvencions per a infants/adolescents entre 6-17 anys per a la pràctica d’activitats extraescolars esportives i culturals

Subvencions per a infants/adolescents entre 6-17 anys per a la pràctica d’activitats extraescolars esportives i culturals

Us informem que l’Ajuntament de Barcelona ha convocat unes subvencions per a infants i adolescents entre 6-17 anys per a la pràctica d’activitats extraescolars esportives i activitats extraescolars artístiques/culturals/científiques.

Aquests ajuts econòmics els podeu sol·licitar a partir del 14 de setembre al 6 d’octubre, ambdós inclosos, a través de les següents pàgines web:

Activitats esportives: https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/subvencions_302069#content

–        Per consultar les referències de les diferents activitats esportives homologades feu un click aquí.

Activitats artístiques/culturals/científiques: https://ajuntament.barcelona.cat/tardeseducatives/ca

–        Per consultar les referències de les diferents activitats artístiques/culturals/científiques homologades feu un click aquí.

En aquestes pàgines web hi trobareu tota la informació necessària per completar el tràmit, ja que la sol·licitud d’aquestes només es pot fer per Internet. Per a qualsevol dubte amb la tramitació dels ajuts:

–        Presencial i amb cita prèvia: trucant al 639 563 341 (a partir del dia 12/09, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 15 h a 19 h).

–        Atenció telefònica: per a incidències amb el tràmit (obtenció IDCat mòbil i suport a la tramitació): 932 746 373. Disponible del 14/09 al 04/11 de dilluns a divendres de 9 h a 19 h.

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt