NOVES INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 23-24

Inici » Actualitat » NOVES INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 23-24

NOVES INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 23-24

Iniciem el període d’inscripció a les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PEL CURS 2023-24,  us adjuntem el dossier de totes les activitats on trobareu una breu explicació de cada una i els enllaços per accedir als dossiers específics de MúsicaAnglès i Futbol Sala.

Us recordem que totes les activitats del curs 22-23 es renoven automàticament de cara al curs vinent i no les heu d’incorporar en aquest formulari. En cas que vulgueu tramitar la baixa ho podeu fer a través de clickedu.

Per a formalitzar una NOVA INSCRIPCIÓ heu d’accedir als següent link: 

LINK INSCRIPCIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 23-24 

A tenir en compte:

–     L’inici de les activitats extraescolars, està previst pel 18 de setembre, excepte Anglès que inicien les proves de nivell del 18 al 22 de setembre i l’inici de les classes està previst pel 25 de setembre. 

–      Heu d’omplir un formulari per alumne/a.

–      Qualsevol comentari, ho podeu posar al camp d’observacions

–      En cas que no hi hagi plaça contactarem amb vosaltres durant els mesos de juliol o setembre, per posar-vos en llista d’espera. 

–      Les inscripcions s’han de formalitzar abans del 8 de setembre (les places són limitades, tindrem en compte l’ordre d’entrada)

–      Per a qualsevol informació podeu enviar un correu electrònic a les coordinacions de les activitats les trobareu dins el dossier.

–     Per a consultar preus podeu enviar un correu electrònic a secretaria

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt