Resultats VI Torneig d’Escacs del CE Montseny

Inici » Actualitat » Resultats VI Torneig d’Escacs del CE Montseny

Resultats VI Torneig d’Escacs del CE Montseny

Aquest curs hem tornat a organitzar el Torneig d’Escacs i com cada any ha sigut un gran èxit, hem arribat als 183 participants. El torneig es va disputar a diferents sales de l’escola segons l’edat dels participants.

S’ha disputat en quatre grups, un grup d’Ed. Inf 5 ,de 1r a 2n de primària, de 3r de primària a 4t de primària i de 5è de primària a 6è de primària. Els nens i nenes que han jugat, han adquirit un gran aprenentatge d’aquesta experiència diferent i enriquidora que és jugar un torneig, jugar amb nens i nenes que com ells i elles fan escacs a d’altres escoles.

Podeu consultar els resultats del torneig al següent enllaç: Resultats escacs

Grup 1r i 2n PRI:

En el grup dels més joves (de 1r fins a 2n PRI), que també és sempre el més nombrós es fa difícil establir un rànquing de favorits, donada l’escassa experiència de la majoria d’ells. Ha guanyat el jove de 8 anys de l’escola Fabra, Nil M.

Grup 4t i 5è PRI:

En el grup mitjà (4t i 5è PRI), que també és sempre el més nombrós es fa difícil establir un rànquing de favorits, donat el gran número d’assistents. Ha guanyat el jove de 9 anys de l’escola Progrés de Badalona, Axel O.

El van acompanyar en el top-5: Alex E. (CE Montseny), Marius V.  (Fructuós Gelabert)  , Biel D.  i Nil R.  (CE Montseny). Tots ells sempre ocupant els primers llocs de la classificació des de l’inici del torneig

 Grup 5è i 6è:

En aquest grup, fins a 6è de Primària, el jugador Alex R. del CE Montseny, va fer un gran torneig. Encara que aquest grup sempre és menys nombrós que el de petits, molts jugadors que any darrere any fan escacs amb la il·lusió del primer dia. Molt bones partides es van poder veure durant la tarda, molt lluitades i de bona qualitat totes elles.

El van acompanyar al top-5:Mateo H. (Escola del Mar), Pau A. (Fructuós Gelabert), Sara Z.(Fructuós Gelabert) i  Marc H. (Montseny).

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt