V Torneig d’Escacs CE Montseny

Inici » Actualitat » V Torneig d’Escacs CE Montseny

V Torneig d’Escacs CE Montseny

Després de dos anys, hem tornat a fer un Torneig Presencial d’Escacs. Aquests dos últims anys de pandèmia no ens havia permès fer-ne de presencials. El torneig es va disputar al porxo del pati de l’escola, un lloc ideal per fer un torneig a l’aire lliure. 

S’ha disputat en dos grups, de P-5 a 3r de primària i de 4rt de primària a 6è de primària. Els nens i nenes que han jugat, han adquirit un gran aprenentatge d’aquesta experiència diferent i enriquidora que és jugar un torneig, jugar amb nens i nenes que com ells i elles fan escacs a d’altres escoles..

 Grup A:

En el grup dels més joves (de P5 fins a 3r), que també és sempre el més nombrós es fa difícil establir un rànquing de favorits, donada l’escassa experiència de la majoria d’ells. Ha guanyat el jove de 8 anys de l’escola Progrés de Badalona, Axel O.

El van acompanyar en el top-5: Quim N. (Les Acàcies), Marcel T. (La Mar Bella), Tutor D. (Escola del Mar) i Víctor D. (Martinet). Tots ells sempre ocupant els primers llocs de la classificació des de l’inici del torneig.

 Grup B:

En aquest grup B, fins a 6è de Primària, el jugador Gael D., de l’escola Badalona Port, va fer un gran torneig i guanyant al final amb una lluita aferrissada amb David S. i Àlex R. del CE Montseny. Encara que aquest grup sempre és menys nombrós que el de petits, molts jugadors que any darrera any fan escacs amb la il·lusió del primer dia. Molt bones partides es van poder veure durant la tarda, molt lluitades i de bona qualitat totes elles.

El van acompanyar al top-5: David S. (Montseny), Àlex R. (Montseny), Marc R. (Institut Escola Londres) i Diego G. (Fluvià)

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Scroll to Top