Noves inscripcions extraescolars 22-23

Inici » Actualitat » Noves inscripcions extraescolars 22-23

Noves inscripcions extraescolars 22-23

Iniciem el període d’inscripció a les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PEL CURS 2022-23,  us adjuntem el dossier de totes les activitats on trobareu una breu explicació de cada una i els enllaços per accedir als dossiers específics de MúsicaAnglès i Futbol Sala.

Us recordem que totes les activitats del curs 21-22 es renoven automàticament de cara al curs vinent i no les heu d’incorporar en aquest formulari. En cas que vulgueu tramitar la baixa ho podeu fer a través de clickedu.

Per a formalitzar una NOVA INSCRIPCIÓ heu d’accedir al link que us adjuntem

LINK PER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ALUMNAT INF I PRIMÀRIA

LINK PER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ALUMNAT ESO I BAT

LINK PER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ALUMNAT FORA DEL CENTRE

LINK PER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ADULTS

A tenir en compte:

–     L’inici de les activitats extraescolars, amb la informació de la que actualment disposem, està previst pel 19 de setembre, excepte Anglès que inicien les proves de nivell del 19 al 23 de setembre i l’inici de les classes està previst pel 26 de setembre. Quan tinguem el calendari escolar definitiu us confirmarem aquestes dates.

–      Heu d’omplir un formulari per alumne/a.

–      Qualsevol comentari, ho podeu posar al camp d’observacions

–      En cas que no hi hagi plaça contactarem amb vosaltres durant els mesos de juliol o setembre, per posar-vos en llista d’espera. 

–      Les inscripcions s’han de formalitzar abans del 9 de setembre (les places són limitades, tindrem en compte l’ordre d’entrada)

–      Per a qualsevol informació podeu enviar un correu electrònic a les coordinacions de les activitats les trobareu dins el dossier.

–     Per a consultar preus podeu enviar un correu electrònic a secretaria

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt