L’exalumna Raquel Garcia estrena l’òpera Alexina B.

Inici » Actualitat » L’exalumna Raquel Garcia estrena l’òpera Alexina B.

L’exalumna Raquel Garcia estrena l’òpera Alexina B.

És tot un orgull anunciar que l’exalumna Raquel Garcia – Tomàs, estrena l’òpera Alexina B., aquest mes de març, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

La Raquel va ser una de les primeres alumnes a formar part al projecte de Montseny – Música, una aula d’aprenentatge musical oberta a tot el barri proposada per la professora Lys Vilà, on avui en dia hi trobem una gran part de l’alumnat que participa. També és l’autora de la Catània 2023: “Les portes del Món”, una activitat participativa on l’escola també forma part.

L’òpera està inspirada en la història d’Adélaïde Herculine Barbin, una persona intersexe nascuda a França l’any 1838. Aquesta història potent i intensa ens posa, com a comunitat, davant del mirall per la condemna i els perjudicis. El seu testimoni revela la violència de les institucions religioses i mèdiques, així com la d’una societat heteronormativa, que no permet ni l’autoafirmació ni l’autodeterminació fora del binarisme de sexe i gènere.

Des del Centre d’Estudis Montseny felicitem un cop més la gran capacitat creativa de la Raquel Garcia – Tomàs i li desitgem molta sort en tots els projectes futurs!

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt