Guanyadores del mSchools Students AwardsCategoria

Inici » Actualitat » Guanyadores del mSchools Students AwardsCategoria

Guanyadores del mSchools Students AwardsCategoria

App Education 2023

Des de 2013, cada any mSchools (projecte lligat a Mobile World Congress) convida a la seva comunitat de docents i alumnat de tot Catalunya a participar en el concurs Student Awards per celebrar els seus assoliments en l’àmbit tecnològic. La nostra escola participa ja des de fa molts anys amb el seu alumnat de l’optativa d’Informàtica de 4t d’ESO en aquest concurs en la categoria App Education.

L’objectiu d’aquesta categoria és fomentar l’aprenentatge de la programació i l’emprenedoria mitjançant el desenvolupament de projectes d’aplicacions mòbils que ofereixin solucions a problemes reals i que tinguin com a punt de partida els Objectius de Desenvolupament Sostenible  de les Nacions Unides. Durant setmanes uns equips cooperatius han cercat propostes, creen i programen una aplicació per donar resposta a necessitats de caràcter social.

Enguany 2 dels equips de l’escola han arribat a la fase final amb els seus projectes. Aquesta fase final es va celebrar el passat dissabte 17/6 a Fira Barcelona on van haver de presentar i defensar la seva aplicació davant del públic assistent. Un tribunal d’experts selecciona i valora els projectes més innovadors amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, la rellevància, i el desenvolupament digital dels alumnes en les diferents categories.

De les dues propostes que vam portar a la final, una de la nostra escola va resultar ser guanyadora!

Us deixem aquí l’espai web de la proposta finalista:

TMB Security – Clica per accedir 

I aquí el de la proposta guanyadora

MerCat – Clica per accedir

Enhorabona als 2 equips per la bona feina!

També clicant aquí podeu conèixer més informació sobre el projecte mSchools App Education

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt