Aconsegueix Microsoft Office “gratis”

Imatge-office365Des del Centre d’Estudis Montseny volem posar a disposició del nostre alumnat una nova eina durant aquest curs escolar.

Oferim una versió totalment gratuïta de Microsoft Office. Podran treballar amb l’última versió de Word, Excel, PowerPoint, OneNote… instal·lant Office en 5 PCs o Macs, i a més, en 5 dispositius mòbils (smartphones, tablets, Iphone, iPad,…). Tot el treball pot guardar-se en línia en OneDrive perquè puguin accedir a la seva informació sense importar quin dispositiu utilitzin.

Poden gaudir d’aquesta subscripció a Office sempre que siguin alumnat d’aquesta escola.

Per obtenir el vostre Office, necessites que el teu fill o filla tingui una adreça de correu electrònic de l’escola. Actualment, tot el nostre alumnat a partir de 4t de Primària ja en disposa d’una. Per aquest motiu, hem creat instruccions especifiques per a alumnes des de P3 fins a 3r de Primària.

 

Per alumnes sense adreça de correu electrònic de l’escola (des de P3 fins a 3r de Primària):

  1. Sol.licita una adreça de correu electrònic de l’escola omplint aquest formulari.
  2. Posteriorment et contestarem amb les instruccions i les dades per accedir al correu que t’hem creat.
  3. Continua amb les instruccions que indiquem a continuació per alumnes que ja tenen adreça de correu de l’escola.

 

Per alumnes que ja tenen correu electrònic de l’escola (des de 4t de Primària fins a Batxillerat):

  1. Utilitzant el correu de l’escola, accedeix i omple el següent formulari.
  2. Et contestarem amb un missatge de benvinguda amb l’accés al portal web de Microsoft Office i les teves dades d’accés (usuari i contrasenya).

 

Instal·lació:

Per a PC i Mac: Accedeix al portal i identifica’t. A la pàgina d’instal·lació, selecciona el teu idioma i fes clic a instal·lar.

Per a sistemes iOS i Android: Instal·la des de la botiga d’aplicacions de la teva plataforma (Play Store, App store…) les aplicacions. Ingressa amb les teves dades d’acreditació per gaudir de totes les capacitats d’edició.